Kıbrıs'ın teknoloji ve iletişim lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell'le Başkent Lefkoşa'da kar yağdı, özel yılbaşı etkinliğinde sürpriz hediyeler dağıtıldı, 7'den 70'e çok sayıda katılımcı keyifli vakit geçirdi.


Kuzey Kıbrıs Turkcell teknolojiyle ile birlikte başkent Lefkoşa'ya kar yağışını yaşatırken, yeni yılı coşkuyla karşıladı, sürpriz hediyeler dağıttı.

Tüm özel anlarında müşterilerinin yanında olan ve sevinçlerini paylaşan Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2014'ün son saatlerinde başkent Lefkoşa'da özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik Dance FM’den de canlı yayınla dinleyicilere aktarıldı. Etkinliğe katılanlar radyodan yeni yıl dileklerini ilettiler. Dereboyu’ndaki Turkcell İletişim Merkezi önünde yer alan etkinlik çok yoğun ilgi görürken, Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler kar taneleri arasında sürpriz hediyelerini aldı, yeni yıl için güzel temennilerini paylaştı.

Yılbaşı ağacında hediyeler

Lefkoşa'daki etkinlik alanına gelen Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler hediyematik tarafından dijital ekrandan kendilerine verilen görevleri yerine getirerek hem eğlendi, hem de sürpriz hediyelerle yeni bir yıla gülümsedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in etkinliğine katılanlar ayrıca yılbaşı ağacı üzerinde QR kodu bulunan Samsung Galaxy Note 4 ve Samsung Galaxy TabS akıllı cihazları kazanmak için de şanslarını denediler. 

Cep telefonlarıyla kazanmak istedikleri cihazın QR kodunu okutan Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler, çekiliş ile Samsung Galaxy Note 4 ve Samsung Galaxy TabS kazandılar.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in sürpriz etkinliğinde hediye kazanan isimler Abdülrezzak Eldek, Ahmet Akdeniz ve Hasan Saçar oldu.
 
Yeni yıla yeni teknolojilerle

Dereboyu'ndaki etkinlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in yılbaşı kampanyasında hediye kazanan son gün talihlileri de açıklandı, hediyeleri verildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, noter huzurunda 15 gün boyunca yaptığı çekilişlerle 18 müşterisine son teknoloji akıllı cihazlar ve tabletler kazandırdı.

Son gün çekilişinde Şirin Serpek iPhone 6, Fevzi Deligöz Samsung Galaxy Note 4, Hasan Hüseyin Cani iPad Air 2 ve Salih Efendi Samsung Tab S kazandı.

Akıllı cihaz kazananlar neler söylediler?

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den hediye kazanan ve Lefkoşa'daki yılbaşı etkinliğine katılanlar duygularını, düşüncelerini ve yeni yıl dileklerini paylaştılar.

Şirin Serpek: iPhone 6 akıllı cihazın sahibi olduğum için, çok mutlu oldum. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Herkese mutluluklar temenni ederim. Yeni yılın sağlık ve başarı getirmesini diliyorum. Turkcell ailesine çok teşekkür ediyorum. 

Fevzi Deligöz: Kuzey Kıbrıs Turkcell’e çok teşekkür ederim. Yeni yıla çok mutlu giriyorum. Herkese sağlıklı, huzurlu ve çok mutlu bir yeni yıl dilerim.

Hasan Hüseyin Cani: Beni aradıklarında çok şaşırdım. Mutlu oldum. Turkcell ailesine çok teşekkür ederim. 

Ahmet Akdeniz: Kuzey Kıbrıs Turkcell’den aranınca çok şaşırdım. Turkcell ailesinin bu güzel etkinliğinde yer almak çok keyifli. 2014’ü böyle güzel bir şekilde kapatmak beni çok mutlu etti. 
Hediye kazanmak ayrı bir mutluluk çok teşekkür ederim. Turkcell ailesinin de dediği gibi “Birlikte her gün daha iyiye” giden bir yıl diliyorum.

Hasan Saçar: Beni aradıklarında şaka gibi geldi. Kendimi şanssız hisseden birisiyim. Turkcell bana şans getirdi. Hayatımda ilk kez kendimi şanslı hissettim. Herkesin yeni yılını kutlarım.

Abdülrezzak Eldek: Beni aradıklarında çok heyecanlandım. Hediyenizi gelip alabilirsiniz dediklerinde çok sevindim. Yeni yıla hediyelerle başladık. 2015’te Turkcell’e başarılar diliyorum. Böyle etkinlikler yapmaya devam etmelerini dilerim.