Ledra Palace Barikatı yanındaki Mustafa Akıncı Seçim Bürosu önünde toplanan yüzlerce Akıncı gönüllüsü, beyaz renkteki Akıncı tişörtleriyle, Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’yla birlikte yürüyüşe geçti. Yürüyüşte Akıncı  ve eşi Meral Akıncı’ya, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, BKP Genel Başkanı İzzet İzcan da eşlik etti.

“Gençler için gelecek Akıncı’yla gelecek”, “Cevap Akıncı” sloganları, şarkılar eşliğinde ve trampetler çalarak, Osman Paşa Caddesi üzerinde trafik akışını engellememeye özen göstererek ilerleyen coşkulu kalabalık, buradan Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Akıncı pankartlarının asılı olduğu binaya kadar ilerledi. Burada bir süre gitarlar eşliğinde şarkılar söyleyerek sloganlar atan Akıncı gönüllüleri, daha sonra yine trafiği engellememeye özen göstererek aynı güzergâh üzerinden seçim ofisine döndü.

Yürüyüş boyunca vatandaşlar da araçlarının kornasını çalarak Akıncı’ya destek belirtti.

Bazı okul ve devlet daireleri ziyaret edildi

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı bu sabah ayrıca Lefkoşa Türk Lisesi, Vergi Dairesi, Eğitim Bakanlığı ver Şehir Planlama Dairesi’ni ziyaret etti, öğretmenler ve personelle sohbet eden Akıncı, soruları da yanıtladı.

akinci-lefkosa-yuruyus-(kopyala).jpg

akinci-lefkosa-yuruyus1-(kopyala).jpg

akinci-lefkosa-yuruyus2-(kopyala).jpg

akinci-lefkosa-yuruyus3-(kopyala).jpg

akinci-lefkosa-yuruyus4-(kopyala).jpg