Dilek Doğan'ın babası Metin Doğan, kızının sağlık durumuyla ilgili, "Sabah bize beyninde ödem oluştuğunu söylediler. Ölüm tehlikesi var. Yaşam mücadelesi veriyor" dedi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Sarıyer'de düzenlediği terör operasyonu sırasında yaralanan ve tedavisi süren Dilek Doğan'ın ailesi açıklama yaptı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir grup ise pankart açarak protesto gösterisi düzenledi. Olay yerinde hazır bekleyen çevik kuvvet ekibi ile grup arasında bir süre gerginlik yaşandı. Kısa süren gerginlik, polis ekipleri tarafından yatıştırıldı.

Dilek Doğan'ın amcası Hasan Doğan, "Yeğenimin yanına gittim. Normal bir insanın yattığı gibi şuan yatıyor. Vücudunda biraz yıpranma var. Ben doktorla konuşmadım. Sadece nefes alıp veriyor" dedi.

Baba Metin Doğan ise kızının durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek, "Öğleden sonra uyandıracağız dediler. O amaçla geldik buraya. Sabah bize beyninde ödem oluştuğunu söylediler. Beyin şuan çalışmıyor. Ölüm tehlikesi var. Yaşam mücadelesi veriyor. Ama yaşayacak durumda da değil. Yaşayacak diyorlar. Soruşturmayla ilgili avukatlar ilgileniyor. Geldiklerinde saat 04.00'tü. Çocuklarım dışarıda oturuyordu" diye konuştu.