Din İşleri Başkanlığı, Hamitköy’deki Din Sitesi’nde dün bayramlaşma etkinliği yapıldı.

Din İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Akyön, Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tunçalp,  Din İşleri Başkan Vekili Şaban Kavsara, Hür-İş Federasyonu Başkanı Yakup Latifoğlu, Din Gör-Sen Başkanı Süleyman Çakır, Din Görevlileri Birliği Başkanı Fahrettin Öğdü ve bazı din görevlileri katıldı.

Din Sitesi’nin bahçesinde düzenlenen Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Şaban Kavsara, Din İşleri Başkanlığı’nda düzenlenen törene ilk kez bir Yönetim Kurulu Başkanının katıldığını belirterek, Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Akyön’e teşekkür etti. Kavsara, katılımcıların bayramını kutladı ve hayırlara vesile olmasını da diledi.

Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akyön ise yaptığı konuşmada, din görevlilerinin önemli bir mesleği icra ettiğini, bu nedenle camiden eve, lojmana şeklinde halktan kopuk bir anlayışın doğru olmadığını belirtti.