Dipkarpaz Belediyesi ve Kıbrıs Vakıflar İdaresi işbirliği ile Kaleburnu ve Kuruova köyündeki yaşlılara yemek verildi.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Dipkarpaz Kaleburnu köyünde bulunan Boylu Restoran’ta yemek gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 200 kişinin katıldığı yemekte konuşan Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, yaşlılar haftasını kutlayarak, böylesine bir etkinlikte bir arada olmanın önemine değindi.

Coşkun yemeğe katılan yaşlılara seslenerek kendisini bir belediye başkanı olarak değil, bir evlatları olarak görmelerini istedi.

Coşkun, bir ananın bir babanın evladına bir ömür baktığını ama yaşanan bu ekonomik koşullarda evlatların bir anaya bir babaya bir gün bile bakamadığını savundu.

Coşkun, yaşlılara yönelik yerinde sağlık hizmetlerinin verilmesinin, yaşlı insanların hayatlarını daha kolay idame ettirmesi açısından büyük önem taşıdığına da dikkati çekti.

Dipkarpaz bölgesine yapılacak Sağlık Ocağı’ndan da bahseden Coşkun, Kıbrıs Vakıflar İdaresi tarafından kiralanan arazi üzerine yapılacak olan Sağlık Ocağı ve park’ın bölgedeki en büyük ihtiyaçlardan birisi olduğunu vurguladı.

Coşkun Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ne teşekkür ederek, yemeğe katılan Kıbrıs Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bardak’a yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

1459685567.jpg

1459685565.jpg