Hatay'ın Dörtyol ilçesinden 9 ay önce Diyarbakır'a gelin giden Mizgin Şanlı Bulut 14 gündür kayıp.

Mizgin Şanlı Bulut (21), 14 gün önce evinden çıkarak ortadan kayboldu. Baba Bahattin Şanlı, kızının canlı bomba olmasından endişe ettiğini söyledi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Bahattin Şanlı, kızını 9 ay önce Diyarbakır'a gelin olarak gönderdiklerini belirterek, "Kendisiyle her konuştuğumuzda bir fabrikada işçi olarak çalışan kocasıyla mutlu olduğunu söylüyor, herhangi bir şikayeti olmadığından bahsediyordu. Kızım 14 gün önce kocası işte olduğu bir saatte ikamet ettiği evinden çıkarak ortadan kayboldu. Orada gidebileceği fazla bir tanıdığı kimse de yok. Tüm aramalarımıza rağmen kendisini bulamadık" diye dert yandı.

Bahattin Şanlı, kızı Mizgin'in en son otogar içerisinde bulunan kamera kayıtlarında bir otobüse yalnız başına binerken görüldüğünü, başka bir ize rastlanmadığını kaydetti. Şanlı, "Kızım Mizgin, birkaç gün önce kardeşinin telefonuna mesaj çekerek bir sığınma evinde bulunduğunu ve telefonla konuşmasına izin verilmediğini yazıyordu. Hayatından endişe ettiğimiz kızım Mizgin'i canlı bomba olarak kullanmak için kandırmak isteyenlerin tuzağına düşmesinden korkuyoruz" diyerek, bulunması için dua ettiğini söyledi.