Girne kent merkezinde faaliyet gösteren ve işyeri açma izni, işyeri kurma izni, sağlık karnesi ve sertifikalı elemanı olmayan masaj salonu ile ilgili haber yapan ve sözde masaj salonunun mühürlenmesini sağlayan Haluk Doğandor’a bugün mühürlettiği masaj salonunda çalışan iki kadının saldırıda bulunduğu öğrenildi.

BARDAK FIRLATTILAR

Girne kent merkezinde açıldığı günden bugüne kadar izinsiz çalışan, “Relax” ismindeki sauna ve masaj salonunda çalışan iki kadının Haluk Doğandor’a Girne Belediyesi Binası'nın önünde saldırdarak, bardak fırlattı.

MASAJ SALONUNDA ÇALIŞAN İKİ KADIN SALDIRDI

Haluk Doğandor yaptığı açıklamada, "Bugün Girne Belediye Binası'nın hemen arka tarafından bir arkadaşım ile sohbet ediyordum. Sohbet ederken sözde masaj salonunda çalışan iki kadın birden sözlü saldırıya geçerek üzerime yürüdü. Bana vurmaya çalışırlarken araya girenler tarafından engellendiler. Ancak bunu başaramadıklarından masalarında bulunan bardakları bana fırlatmaya başladılar" dedi.

MASAJ SALONU SAHİBİ AZMETTİRDİ

Haluk Doğandor açıklamasına devamla, "Girne Kent Merkezi'nde çalışma izinsiz kişileri çalıştırdığı, iş yeri izni olmadığı için para cezasına çarptırılan ve mühürlenen Relax isimli sözde masa salonu sahibinin bu bayanları azmettirdiğini öğrendim. Çalışma Dairesi’nden alınması gereken “İşyeri Kurma İzni” de almadığı ve bu şekilde kaçak işyeri çalıştırdığını tespit ettiğim, bunun için de ceza yazılarak mühürlenen Relax masaj salonu sahibinin kadınları bana saldırtarak benim de onlara vurmamı ve suçlu duruma düşmemi istedi. Ben bunu yapmayarak durumu Polise ihbar ettim ve haklarında şikayette bulundum. Polis gelerek her iki kadını da tutukladı." ifadesinde bulundu.

ADALET ONLARIN CEZASINI VERİR

"İzinsiz kişileri çalıştıran, iş yeri izni olmayan ve ne yapıldığı halk tarafından iyi bilinen bu masaj salonu sahibi bilmelidir ki bu ülkede namuslu insanlarda namusuz insanlar kadar artık cesurdur ve kimseye pabuç bırakmaz" diyen Doğandor, bana saldıran kadınlara Polis soruşturma açtı. Onların cezalarını KKTC adaleti verecek dedi.