Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nin  Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli mezuniyet töreni ile 126 öğrenci mezun olarak diploma almanın gururunu yaşadı.

Mezuniyet törenine İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Tören, müzik eşliğinde öğrencilerin yerlerini almasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Beran Tanseloğlu açılış konuşmasını yaptı. Beran Tanseloğlu, öğrencilerin üzerinde dört yıl boyunca emeği geçen öğretmenlere ve ailelere teşekkür ederek mezun olan öğrencileri kutladı.

Okul birincisi Hilmi Kılgın 2015 mezunları adına okul kütüğüne isim çakmasından sonra öğrenciye diploması Okul Müdürü Beran Tanseloğlu tarafından verildi.

Daha sonra mezun olan tüm öğrencilere diplomaları öğretmenleri tarafından verildi.

Mezun olan öğrencilere sürpriz yapılarak okul anılarını içeren bir gösterim de sunuldu. Öğrenciler gösterim esnasında duygusal anlar yaşadı.

Törenin ardından KKTC’yi temsilen 18. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda, en iyi sahne performansında üçüncü gelerek başarı sağlayan Doğu Akdeniz Doğu Koleji Orkestrası yarışmada seslendirdikleri şarkıyı törende seslendirdiler.(MHA)

dsc_0029.jpg

dsc_0047-002.jpg

dsc_0048-001.jpg

dsc_0052-001.jpg

dsc_0083.jpg

dsc_0099-003.jpg

dsc_0107.jpg

dsc_0120-001.jpg