“Engelsiz Yürekler” Kuzey Kıbrıs Turkcell ziyaretinde

Ankara’da iki hafta önce Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbolu Zafer Kupası’nı kazanan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’ndan bir heyet, Engelliler Spor Federasyonu (ESF) başkanı Mithat Yaman ve antrenör Günay Kibrit’le birlikte Kuzey Kıbrıs Turkcell’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete zafer Kupası ve Anı Plaketi ile birlikte gelen heyeti Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca karşıladı.

Bosna Hersek Bihaç ‘Uni Sana’, Karagücü, Ankara BBelediye Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları’nın katıldığı 4’lü turnuvada tüm maçlarını kazanarak kupaya uzanan takımın başarı öyküsünü sporcu ve yöneticilerden dinleyen Karaatmaca, hayat mücadelesine spor aşkını da ekleyerek her yaştan insanımıza örnek olan sporcular ve onlara destek olan yöneticilerle birlikte olmaktan, hayatı paylaşmaktan büyük keyif aldıklarını söyledi. Karaatmaca sözlerini “7 yıldır ismimizi gururla verdiğimiz Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yöneticileri ve aileleri ile engelleri birlikte aşmanın onurunu gururla sürdürüyoruz. İyi ki varsınız ve yanımızdasınız, sizlere bu yıl da sonsuz başarılar diliyoruz” şeklinde tamamladı.

Sıcak, samimi, keyif dolu sohbet ortamının ardından ziyaret zafer kupası ve anı plaketinin de yer aldığı toplu fotoğrafla noktalandı.