Demokrat Parti Ulusal Güçler Alsancak Örgüt Binası, görkemli bir törenle açıldı.

Kurdeleyi,  DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri,  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser  birlikte kesti.

Törene, DP Ulusal Güçler Girne İlçe Yönetim Milli Eğitim Bakanı Bakanlık Müdürü Salih Canseç, bazı brükratlar, Kadın ve gençlik örgütleri, çok sayıda partili ve bölge haklı da katıldı.

TAÇOY: “MİLLİ DAVANIN SAVUNULMASI VE KIBRIS TÜRK HALKININ HAKLARININ SAVUNULUP İLERİ TAŞINMASI İÇİN EROĞLU’NU DESTEKLEYİN”

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Alsancak'da ve Alsancaklılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Örgüt binasının yenilenerek açılmasından dolayı tüm bölge halkına ve DP Ulusal Güçler Girne İlçe Yönetimine teşekkür eden Taçoy, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bayındırlık ve  Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, 2015 yılında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti olarak bütün güçleriyle Dr. Derviş Eroğlu’nun yanında olduklarını belirterek, vatandaşlardan da bu yönde hareket etmelerini istedi. 

Taçoy, “Milli davanın savunulması ve Kıbrıs Türk Halkının haklarının savunulup ileri taşınması için Eroğlu’nu destekleyin” dedi. 

Taçoy, açılışa yoğun program nedeniyle katılamayan Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun yarın saat 16.00’da Alsancak’ı ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini belirtti.

BEROVA: “TÜM KESİMİN ORTAK SESİ OLUYORUZ”

Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova’da Alsancak'da örgüt binasını yenileyerek açtıkları için mutlu olduklarını belirterek, gösterilen yoğun katılımdan memnun olduğunu söyledi.

DP Ulusal Güçlerin misyonu gereği hoşgörü kültürüne sahip olduğuna dikkat çeken Berova, herkesin bir arada olacağı bir yönetim anlayışı içerinde bundan böyle de özellikle Alsancak’da tüm kesimin ortak sesi olacaklarını, hiç bir şekilde ayırım yapmadan tüm Alsancaklıların umudu olup haklarını savunacaklarını belirtti.

ATASER: “HAYIRLI OLSUN”

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’de konuşmasında örgüt binasının genelde ülke, özelde bölge için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların sonunda, Kurdeleyi,  DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri,  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser  birlikte kesti.

dpug-alsancak-orgut-binasi-gorkemli-bir-torenle-acildi-(1).jpg

dpug-alsancak-orgut-binasi-gorkemli-bir-torenle-acildi-(6).jpg