Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ve beraberinde parti yetkililerinden oluşan bir grup heyet bayram ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Taçoy ve beraberindekiler bayram ziyaretleri çerçevesinde Kuzey Mesarya köylerini ziyaret ederek, köy sakinleri ile bayramlaştı, büyüklerin elleri öpülerek hâyır duaları alındı, çocuklar sevindirildi.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, yalnızca bayram veya özel günlerde değil, her zaman halkı ziyaret etmenin büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, kendisiyle dertleşen büyükleri teker teker dinlemeyi de ihmal etmedi.

TAÇOY; “ASRIN PROJESİ SU, MESARYALININ DA YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK. ÜLKENİN LOKOMOTİF SEKTÖRLERİNDEN BİRİ DE ‘TARIM’ OLACAK”

Mesarya halkının sorunları üzerine “Asrın Projesi” olarak nitelendirilen Anavatan’dan Adaya gelecek olan su ile mesaryalının yüzünün güleceğine işaret eden Taçoy, üretimden kopan halkın yeniden üretime kavuşacağını, ülkenin lokomotif sektörlerinden birinin de ‘Tarım’ olacağını söyledi.

Hasan Taçoy; “bayramlar özlemlerin dinmesi, kavuşmanın en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu nedenle gezmediğimiz ilçe, ziyaret etmediğimiz ev bırakmak istemiyoruz. Bu vesileyle bir kez daha halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, büyüklerimin ellerinden öpüyor. Herkese sağlıklı, huzurlu ve neşe dolu bir bayram geçirmelerini dinliyorum” dedi.

Taçoy, bayramlarda sevdiklerimizi hatırlamanın ayrı bir anlamı ve değeri olduğuna değinirken, köy sakinleri de ziyaretten duydukları mutluluğu ifade etti.