Demokrat Parti Ulusal Güçler Kadın Örgütü (DP-UG), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadın Örgütü yöneticileri ve Genel Başkan Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ni ziyaret ederek kıyafet bağışında bulundu.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre DP-UG Kadın Örgütü üyelerinin temin ettiği kullanılmamış elbiseler, beş koli halinde kanser hastalarına katkı için satılmak üzere Dernek Başkanı Raziye Kocaismail’e teslim edildi.

Müge Denktaş ziyarette yaptığı konuşmada, toplum sağlığı için en ciddi sorunlardan biri olan kanserle mücadele etmenin çok pahalı olduğunu, bu süreçte hasta ve hasta yakınlarının büyük sıkıntılar yaşadığını belirtti.

Denktaş, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin bu konuda verdiği mücadeleyi şükran ve minnetle izlediklerini vurguladı.

Derneğin bu mücadelesine katkı amacıyla bağışta bulundukların belirten Denktaş, Raziye Kocaismail’i yeniden başkan seçilmesinden dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

DP-UG Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, DP-UG Kadın Örgütü olarak sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde çeşitli kuruluşlara ellerinden geldiği kadarıyla yardımlarda bulunmaya çalıştıklarını, bu çerçevede bu yıl ilk bağışı Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne yapmayı daha uygun bulduklarını belirtti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de, kanser hastaları adına bağışa teşekkür etti.