DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş başkanlığında biraraya gelinen resepsiyona Bakanlar, Milletvekilleri, Parti Üst Düzey Yetkilileri, Bürokratlar, MYK ve Parti Meclisi Üyeleri ile partililer ve çalışanlar katıldı.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, partililerin yeni yılını kutlayarak, iyi dileklerini iletmesinin yanı sıra 2014’ün son gününün hatıra fotoğrafını çektirdi.

DP Ulusal Güçler’in yeni yıl resepsiyonu renkli görüntülere sahne oldu.

TAÇOY:

Resepsiyonda yeni yıl mesajını DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy verdi.

Taçoy, 2015 yılında Kıbrıs Türk Halkı başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi.

2014 yılınında bir değerlendirmesini yapan Taçoy; “bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. DP Ulusal Güçler olarak biz her yıl olduğu gibi bu yılda hem ülkemizin, hem de halkımızın geleceği için karar üretmeyi ve bu kararları uygulamayı esas saydık” dedi.

TAÇOY: “2015 YILI TAMAMEN VATANDAŞA YÖNELİK, GÜVEN ARTIRABİLECEĞİMİZ, YAŞANAN DALGALANMALARDAN DAHA UZAK KALABİLECEĞİMİZ ÇOK DAHA FARKLI BİR YIL OLACAK.”

Hasan Taçoy 2015 yılının ise vatandaşa yönelik bir yıl olacağını söyledi. 

Taçoy; “2015 yılı tamamen vatandaşa yönelik, güven artırabileceğimiz, yaşanan dalgalanmalardan daha uzak kalabileceğimiz çok daha farklı bir yıl olacak.”

TAÇOY: “ALLAH KISMET EDERSE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİ DE KAZANARAK DAHA İLERİ, DAHA İYİYİ, DAHA GÜZELİ HEP BERABER YAŞAMA ARZUSUNDAYIZ”

2015 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve DP Ulusal Güçler Parti Meclisi’nin Dr. Derviş Eroğlu’nu destekleme kararına da vurgu yapan DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy sözlerini şöyle sürdürdü; “Allah kısmet ederse Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de kazanarak daha ileri, daha iyiyi, daha güzeli hep beraber yaşama arzusundayız. 2015 yılı inşallah tüm KKTC için daha güvenli, daha huzurlu ve daha güçlü bir pozisyona gelecek. Çünkü biz DP Ulusal Güçler olarak gerek yurtdışında, gerek yurt içinde yapmış olduğumuz temaslarda KKTC’nin güçlenmesi, geleceğe daha emin adımlarla ilerlemek  önceliğimiz olmuştur.” 

dpug-ailesi-yeni-yil-resepsiyonunda-biraraya-geldi-(1).jpg

dpug-ailesi-yeni-yil-resepsiyonunda-biraraya-geldi-(6).jpg

dpug-ailesi-yeni-yil-resepsiyonunda-biraraya-geldi-(2).jpg

dpug-ailesi-yeni-yil-resepsiyonunda-biraraya-geldi-(5).jpg