Demokrat Parti’nin (DP) kurultay öncesi örgüt kongreleri devam ediyor.

DP’den yapılan açıklamaya göre, DP’nin Gönyeli, Demirhan ve Yenikent örgütleri belirlendi.

Buna göre yapılan seçimler sonucunda Gönyeli Örgüt Başkanlığı’na Gökhan Üstüner, Kadın Örgütü Başkanlığı’na Suzan Anıl, Gençlik Örgütü Başkanlığı’na  Mehmet Ali Hüdaverdi; DP Demirhan Örgüt Başkanlığı’na Mustafa Tezel, Kadın Örgütü Başkanlığı’na Pelin Göçer, Gençlik Örgütü Başkanlığına Fırat Kubat; Yenikent Örgüt Başkanlığı’na Ercan Yeşilkuşak, Gençlik Örgütü Başkanlığı’na Mithat Can İçemen seçildi.

Kongrelerde gündeme dair konuşmalarda  Türkiye’den KKTC’ye gelen suyun “can suyu” olduğu ve üretime büyük katkı sağlayacağı vurgulandı.

AKTOPRAK

DP Genel Sekreteri Mehmet Erol Aktoprak, yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olan su ile toprağın yeniden barışarak, üretime sağlayacağı katkının kendilerini de heyecanlandırdığını söyledi.

Aktoprak , partinin her üyesinin çok kıymetli olduğunu, yüreğinde umut taşıyarak, ‘ben’ değil ‘biz’ prensibiyle aydınlık yarınlar için omuz omuza mücadele ettiğini belirtti.

Aktoprak, yönetime seçilen demokratların örgütsel çalışmalar ışığında durmadan ülke menfaatleri için çalışmaya devam edeceklerine inanç belirtti.