En kaliteli yayın hizmetlerini sunan dsmart yayın hizmetlerini kullanan kişilerin birçok HD kanala ulaşmaları da mümkün olur. Bu sayede oldukça avantajlı paketlere sahip olma şansı olan kişiler aynı zamanda oldukça kaliteli bir yayın hizmeti de alabilirler. Günümüzde internet hizmeti de suna bu paketlere sahip olan kişiler oldukça kaliteli yayınlara sahip olmanın yanında oldukça hızlı bir internet hizmetine de sahip olurlar. Bu sayede tek faturada hem yayın hizmetinden hem de internet hizmetini de yararlanacak olan kişiler oldukça ekonomik bir tercih yapmış olurlar. Birçok HD kanalı izleme şansı sunan bu paketlerin içinde sinema ve dizi paketleri de bulunur. Bu sayede HD kalitede fil izleme şansı olan kişiler aynı zamanda kaçırdıkları dizilerin tekrarlarını da izleyebilirler. Bunun yanında spor paketi alan kişiler NBA maçlarını, la liga maçlarını, formula yarışlarını ve moto gp yarışlarını izleme şansına sahip olurlar

Dsmart hizmetlerinden olan smart blu sayesinde alınan paketlere her yerden ulaşma şansı olan kişilerin tek ihtiyaçları akıllı telefon, tablet veya bilgisayardır. Bu sayede alınan paketlere her yerden ulaşma şansı olan kişiler oldukça avantajlı bir uygulamadan yararlanma şansına sahip olurlar. Bu sayede her yerden erişim sağlama şansı olan kişiler bu sayede verdikleri paranın hakkını almış olurlar. Smart modül ile gidilen her yerden bu uygulamaya sahip olacak olan kişiler bu yayınlara Türksat üzerinden erişim sağlarlar. Bu sayede her yerden smart keyfini yaşayacak olan kişiler aldıkları paketleri bu modül sayesinde her yerden kullanabilirler.

Kişilere her türlü kolaylığı sağlayan dsmart hizmetleri, aynı zamanda kişilerin en kaliteli hizmetlere ulaşmalarını sağlar. Televizyon izleme konusunda farklı bir boyut kazandıktan bu uygulamalar ile aynı zamanda internet hizmetine de kavuşacak olan kişiler, bu sayede en hızlı internet hizmetin de alabilirler. Birçok HD kanalın yanında sinema, dizi, spor ve belgesel kanallarına da kavuşma ihtimali olan kişileri tüm kanallardan yararlanmaları için mega paket almaları gerekir. Bu sayede oldukça avantajlı bir seçim yapacak olan kişiler kendilerine en uygun paketleri seçme şansına da sahiplerdir.