Uluslararası İletişim Medya Teknoloji ve Tasarım (ICCMTD) konferansı Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen konferansa çeşitli ülkelerden katılımcılar farklı konularla ilgili araştırmalarını sunma fırsatı buldular.

32 ülkeden 120 katılımcı

Konferansı düzenleyen ICCMTD koordinatörü ve DAÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Agah Gümüş konuyla ilgili yaptığı açıklamada konferansta 32 ülkeden 120 katılımcının bulunduğunu ve toplam 30 oturumun gerçekleştiğini, özellikle DAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ümit İnatçı’nın “İletişim ve Sanat” konulu sunumunun katılımcıların dikkatini çektiğini dile getirdi.

ABD’den Vicki Meyer, Belçika’dan Nico Carpentier ve Kuzey Kıbrıs’tan Doç. Dr. Ümit İnatçı’nın çağrılı konuşmacı olarak katıldıkları konferans 3 gün boyunca devam etti.

DAÜ tanıtıldı

ICCMTD konferansının açılış oturumunda detaylı olmak üzere her oturum başlangıcında DAÜ katılımcılara tanıtıldı ve bu tanıtımlar neticesinde DAÜ’ye yoğun ilgi gösterildi.

Çağrılı konuşmacılardan DAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ümit İnatçı bu tarz konferansların, akademisyenler ve üniversitelerin uluslararası düzlemde görünür olmasını sağlayan önemli etkinlikler olduğuna dikkat çekti.

Bir sonraki konferans DAÜ’de

Konferans koordinatörü Doç. Dr. Agah Gümüş’ten alınan bilgiye göre katılımcıların talebi üzerine bir sonraki konferansın DAÜ’de yapılması planlanıyor.

resim-2-001.jpg

resim-3.jpg

resim-5.jpg

resim-6.jpg