E-5 karayolundaki düğün konvoyunda otomobile bindirilen küçük çocukların tehlikeli seyri yürekleri ağza getirdi. Uyarılara rağmen tehlikeli sürüşe devam eden sürücü ise bu kadarına da pes dedirtti.

Görenleri hayrete düşüren görüntüler E-5 karayolu üzerinde saat 00.30 sıralarında kaydedildi. Gelin arabası ve beraberindeki otomobiller, düğün sonrası karayolu üzerinde konvoy oluşturdu. Ancak konvoyda yer alan lüks bir otomobildeki biri kız iki çocuğun araçtaki tehlikeli seyri yürekleri ağza getirdi. İhlas Haber Ajansı muhabirinin kaydettiği görüntülerde, kız çocuğu aracın sağ arka camına oturtulurken, erkek çocuğun ise sunrooftan bedenini sarkıttığı görüldü. Çocukların zaman zaman tek elle tutundukları araçtan birde mendil sallaması ise olası bir kazaya adeta davetiye çıkardı.

UYARILARI DİKKATE ALMAYAN SÜRÜCÜ YOLA DEVAM ETTİ

Trafikteki tehlikeli seyri görüntüleyen İHA muhabiri aileyi uyarmak için aracın yanına yanaştı. Bu şekilde seyrin tehlikeli olduğunu söyleyen muhabirin uyarısına rağmen araç sürücüsünün hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi düşündürdü. Araç ve beraberindeki konvoy daha sonra Avcılar yanyol üzerinde gözlerden kayboldu.