Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bir düğün organizasyonunda pompalı tüfek ile havaya ateş edilmesi sonucu saçmaların isabet ettiği ikisi çocuk dört kişi yaralandı.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi Kandıra Caddesi ile Çakır Sokak'ın kesiştiği yerde meydana gelen olayda havaya açılan ateş sonucu ikisi çocuk 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde sokakta yapılan bir düğünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi eline aldığı pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar düğüne eğlenmeye gelen ikisi çocuk dört kişiye isabet etti. Olayda Ayşe Çifci (50), Selma Akyılmaz (37) ve iki çocuğu 6 yaşındaki Ahmet Yiğit Akyılmaz ile 2 yaşındaki Emirhan Akyılmaz yaralandı.

Vücutlarına isabet eden saçmalarla çeşitli yerlerinden yaralanan şahıslar düğündeki yakınlarının yardımı ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Yiğit Akyılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri düğün yerinde incelemelerde bulundu. Havaya açılan ateş sonucu 4 kişinin yaralanmasına neden olan ve olay yerinden kaçan şahsın yakalanması için polis ekipler soruşturma başlattı.