Enrique Iglesias "Sex&Love" turnesi kapsamında 19 Ağustos'ta İstanbul'a gelecek.

Albümleriyle dünya çapında milyondan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias "Sex&Love" turnesi kapsamında İstanbul'a gelecek. UNILIFE ve VolumeUp organizasyonuyla, Iglesias'ın sahne şovları ve performansı ile 19 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park'ta 2015 yazının unutulmaz gecelerinden biri gerçekleşecek.

İSTANBUL KONSERİ İÇİN VİDEOLU MESAJ Her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias, "Rhythm Divine", "Bailamos", "Hero, Tonight (I'm Lovin" You)", "I like It", "Dirty Dancer", "I'm a Freak" gibi hitlerini seslendireceği İstanbul konseri için funlarına iki farklı sürpriz yaptı. Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul konseri ile ilgili kendi hesabından bir tweet atan ve Biletix satış linkini paylaşan sanatçıdan, önceki gün Türk hayranlarına ikinci bir mesaj daha geldi. Bu kez "Merhaba Türkiye, Ben Enrique Iglesias 19 Agustos'ta İstanbul'da çok özel bir şov için bir arada olacağız. Sakın kaçırmayın" dedi.

IGLESIAS TEDBİRİNİ ALDI

Son İstanbul konserinde hastalanıp, sahneye güçlükle çıkan Iglesias bu kez tedbirini aldı. Organizatöre iletilen kulis listesinde tüm içeceklerin oda sıcaklığında talep edilmesi dikkat çekti. Ayrıca Iglesias'tan 36.500 ml doğal kaynak suyu talebi de geldi. Sadece Güney Pasifik okyanusunda bulunan Fiji Adaları'nın üzerine yağan saf yağmur suyundan elde edilen su markası dışında herhangi bir marka olmaması konusunda uyarılan ekipten sanatçının kulisinde servis edilecek meyvelerin de tropikal olması ve kesilmeden hazır edilmesi istendi. Konserden bir gün önce İstanbul'a gelip, Boğaza nazır bir otelde konaklayacak olan sanatçının diğer bir talebi ise özel güvenlik ekibi eşliğinde kapalı çarşı turu oldu. Akşam yemeği için 3 farklı mekan önerilen Iglesias'ın henüz karar vermediği ama yemek sonrası Karaköy Fosil'de kendisine özel verilecek kapalı partiye katılacağı konuşuluyor.

Digiturk'ün medya sponsoru, Virgin Radio'nun radyo sponsoru, Steigenberger Hotel'in konaklama sponsoru olduğu; Aplus Ataköy AVM ve Zumosol'un co sporsorluğunu üstlendiği konser, Dream TV'nin katkılarıyla gerçekleşecek. Nisan ayında düzenlenen 2015 Billboard Latin Ödülleri'nde 19 kategoride aday gösterilip, "Sex & Love" albümü ile "Latin Pop Albüm" de dahil 9 ödül ile geceye damgasını vuran sanatçının konser biletleri ise tükenmeye başladı.