Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kamu-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Kamu-Sen Başkanı Metin Atan ve bazı sendika yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, ziyarette Bakan Dürüst’e Bakanlık Müdürü Salih Canseç eşlik etti.

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile verimli bir iletişim içinde olduklarını belirterek, sorunların çözümü için ortaya konan iyi niyetli yaklaşımlardan dolayı yönetim kurulu adına Bakan Dürüst’e teşekkür etti.

Atan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili bazı konuların da görüşüleceği bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

DÜRÜST

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de, Kamu-Sen’e ilk ziyaretinin olduğunu, ancak Sendika Başkanı Metin Atan ile birçok kez görüşmeler gerçekleştirdiklerini, görüşmelerin de her zaman iyi niyet ve çözüme odaklı geçtiğini belirtti.

“Çalışanların temsilcileri olan sendikalarımız aynı zamanda bizlerin de paydaşlarıdır” diyen Bakan Dürüst, sendikaların asli görevlerinin halka daha iyi hizmet vermek olduğunu, bu nedenle sendikaların yanlışlıkların ve eksikliklerin ilgili yerlere iletilmesiyle de sorumlu olduklarını söyledi.

“Kamu-Sen’in çözüm odaklı yaklaşımlarının en bariz örneği, herhangi bir eksiklik ya da sıkıntıda çok net bir tepki koymaları yanında, halka hizmetin aksamaması adına da her zaman empati yaparak, sorunların çözülmesi yanında olduklarını verebilirim” diyen Bakan Dürüst, “ana hedefimiz, halkımıza doğru ve kaliteli hizmeti verebilmektir. Bu hedefe ulaşmanın da en temel yolunun çalışanlarımızın huzur ve güven içerisinde çalışabilecekleri ortamları yaratmaktan geçer” şeklinde konuştu.