Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Dürüst, başta eğitime katkı koyarak okulun yapılmasını sağlayan Sanverler ailesine, halı saha ve fen laboratuarı yapımı için destek veren Sivil Savunma Teşkilatı, TC yetkilileri ve ilgili kesimlere teşekkür etti.

Dürüst konuşmasında, öğrencilere kötü alışkanlıklardan uzak durmaları çağrısı yaparak, gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlere de bu konuda büyük görev düştüğünü belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak uyuşturucuya karşı savaş açtıklarını hatırlatan Dürüst, bu dönemde öğretmen ve velilerden destek istediğini vurguladı.

Bakanlık olarak eğitim için tüm projelere katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Dürüst, hedefin kaliteli bir nesil yetiştirmek olduğunu kaydetti.

Atleks Sanverler Ortaokulu Müdürü Mehmet Mevlanaoğlu, okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliğinin, çocukların, sosyal ve sportif açıdan gelişimi için çalıştıklarını belirterek, bu sürece destek olan başta Milli Eğitim Bakanlığı ve tüm ilgili kurumlara teşekkür etti.