Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) yetkililerini kabul etti; derneğin taleplerinin en üst seviyede değerlendirileceğini söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail Bakan Dürüst’le görüşmelerinde, derneğin gün geçtikçe artan sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini anlattı ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Kocaismail, derneğin hizmetleri ve bütçe sıkıntıları konusunda da bilgi aktardığı Bakan Dürüst’ten destek talep etti. Raziye Kocaismail, Bakan Dürüst’ün daha önceki dönemlerde de kendilerinden desteklerini esirgemediğini belirtti.

DÜRÜST: “TAKDİR EDİLİYOR”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de, KHYD’nin hizmetlerinin toplum olarak takdir edildiğini, büyük bir misyon üstlendiğini ve yoluna kararlılıkla devam ettiğini anlattı.

Derneğin binlerce hastaya yardım ettiğini söyleyen Dürüst, devlet yetkilileriyle kurulan köprünün önemine işaret etti.

Dürüst, derneğin sadece maddi olarak değil sosyal, kültürel ve hastaları bilinçlendirme açısından da önemli projelere imza attığını anımsattı. 

Dürüst, “Sizlerle istişare içerisinde olduk. Size yapılacak katkı bizi memnun edecek. İstekleriniz en üst seviyede değerlendirilecektir. Bilinçlendirme çalışmalarınızda ise aracılık yapmamızı istediğiniz bütün konularda imkânlarımızı size açacağız” dedi.

Bakanlığın atması gereken bir adım veya eylem planı olması halinde bunun yapılacağını vurgulayan Dürüst, derneğe yardım etmenin kutsal ve anlamlı olduğunu belirtti.