Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, trafikte alt yapı eksikliklerini Türkiye’nin katkılarıyla ve imkanlar ölçüsünde giderilmeye başladıklarını söyledi.

Dürüst, yakın tarihte, Trafik Dairesi ile buraya bağlı tüm birimlerin bir binaya taşınacağını da açıkladı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Kemal Dürüst, Sürüş Ehliyetleri ve Müfettişliği Şubesi’ni ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Dürüst, yakın tarihte Trafik Dairesi ile buraya bağlı tüm birimlerin bir binaya taşınacağını kaydetti.

Kemal Dürüst, bunu hem vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi hem de personelin sağlıklı ve verimli hizmet verebilmesi için yapılacağını söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, trafikte alt yapı eksikliklerinin olduğunu kabul ettiklerini, sorunları Türkiye Cumhuriyeti’nin katkılarıyla ve imkanlar ölçüsünde gidermeye başladıklarını belirterek, “40 yılı aşkın süredir yol bekleyen köylerimize yol, artan trafik yoğunluğuna cevap veremeyecek hale gelen yollarımız için imkanlar ölçüsünde geliştirme projelerimiz var. 1-2 ay içerisinde ortaya koyduğumuz projelerimiz hayat bulmaya başlayacak” dedi.

Bakan Dürüst, Sürüş Ehliyetleri ve Müfettişliği Şube Amirliği’nde hizmet veren personele teşekkür ederek, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da, büyük sorumluluk taşıdığınızın bilinciyle hareket ediniz” dedi.

Kemal Dürüst, ehliyetlerinin insan yaşamına direk etki ettiğini kaydederek, bunun bilincinde hareket edilmesinin önemine değindi.

Verilen bilgiye göre, Bakan Dürüst’e ziyaretinde Bakanlık Özel Kalem Müdürü Rezan Özveri, Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Trafik Dairesi Müdürü Nazmiye Çelebi ve Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar’ın eşlik ettiği ziyaretinde, Sürüş Ehliyetleri ve Müfettişliği Şube Amiri Başmüfettiş Gürel Cantaş tarafından karşılandı.