Diyarbakır'da bir eğlence merkezinde iki grup genç arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Tıklım tıklım olan eğlence merkezinde eğlence çığlıkları korku çığlığına dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, olay, Kayapınar ilçesindeki 75 metre yol üzerinde bulunan eğlence merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iki genç, bir grup gençle tartıştı. Grup tarafından darp edilen iki genç, eğlence merkezinde bulunan arkadaşlarına haber verdi. Gençlerin olay yerine gelmesiyle iki grup kavgaya tutuştu. Gençlerden bazıları taşıdıkları silahları çekerek ateş etti. Olayın büyümemesi için müdahalede bulunan bir güvenlik görevlisinin göğsüne kurşun isabet ederken, olayda kavgaya tutuşan gençlerden de 3'ü silahla yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans gönderilirken, yaralılar bölgede bulunan özel hastanelere sevk edildi.

Olayın ardından 155 polis imdat hattına ihbarda bulunan vatandaşlar, daha sonra eğlence merkezini terk etti. Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı çalışma yaptı. Ekipler, olaylara karıştıkları iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.