Diyarbakır'da, fırına gitmek üzere evden çıkan 17 yaşındaki Yakup Yılmaz'dan, 11 gündür haber alamayan gözü yaşlı baba, oğlunu gören ve duyanların polise bildirmesini istedi.

Seyrantepe Gündoğan Mahallesi 491. Sokak 12 nolu evde ikamet eden 17 yaşındaki Yakup Yılmaz'dan 11 günden bu yana haber alınamıyor. Oğlunun evden fırına gitmek için çıktığını ve bir daha geri gelmediğini kaydeden Mehmet Yılmaz, "Oğlumu gören duyan varsa bize ya da polise bilgi versin" dedi.

Oğlunun hırsızlık çetesi tarafından kaçırıldığını düşündüğünü dile getiren Yılmaz, "Yakup'un hırsızlık çetesi tarafından kaçırıldığını tahmin ediyorum. Üstünde kimliği yok evde kalmış. Kim nerede görürse görsün, ne olur bize haber versin. Oğlumu görenlerin 0 535 478 83 97 telefondan bize ulaşmasını istiyorum . Oğlum 17 yaşında daha gencecik bir çocuk. Beni asla bırakıp gitmeyecek bir çocuktu. Her geçen gün bulunacağına yönelik ümidim azalıyor. Sır oldu gitti oğlum. Sayın Diyarbakır Emniyet Müdürü'nden rica ediyorum, oğlum kötü işlere kalkışmadan, bir an önce bulunmasının istiyoruz" diye konuştu.