. Derginin Kasım ayı kapak konusu Kıbrıs Türk sinemasına hayat veren Dr. Dilara filmi. Filme oyuncu olarak katılan, daha sonra yapımcısı olan iş insanı Metin Erduran, hızlı gelişen yatırım sürecini anlattı.

Kıbrıs eğitim sektörü ve Girne bu yıl Doğa International School ile tanıştı. Doğu Okulları’nın uluslararası standartlardaki yatırımı, her yönüyle farklılar taşıyor. Doğa İnternational School Girne Sorumlusu Tuğba Ece Yüksel velileri ve öğrencileri hayran bırakan detayları paylaştı.

Otomobil alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Almak istediğiniz aracı gerçekten tanıyor musunuz? Kombos Otomotiv Ürün Planlama ve Satış Sorumlusu Tutku Kombos’tan herkese bir mesaj var; ‘Test sürüşüne çıkmadan karar vermeyin’ diyor..

Sadece otomobil değil, beyaz eşya almak da artık eskisi gibi kolay değil. Ürün tercihi yaparken teknolojik özellikleri, kullanım ömrü ve elektrik tasarrufu gibi detaylar ön plana çıkıyor. İşte bu başlıklarda rakip tanımayan Miele, son dönemde hedef kitlesini daha da genişletti. Beyaz eşya almadan önce, Miele markasını Kıbrıs’a taşıyan Ercantan Ticaret Direktörlerinden Berna Ercantan Defterali’ye kulak vermelisiniz.

Ve bir başarı hikayesi. Kıbrıs’ın çikolata adresi Caramel, 11’inci yaşını kutladı. Lezzetiyle fark yaratan markaya Güney Kıbrıs ve Katar’dan talep var. Özden ve Ahmet Çıraklı Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine konuk oldu.

Kıbrıs emlak sektöründe de kazançlı yatırım fırsatları var. Döveç Construciton yeni projesi ile geri sayıma başladı. Golden Residence projesi için hedef büyük. Halken Era projesi ödeme kolaylıkları ve hızlı geri dönüşü ile dikkat çekiyor. Lefkoşa’da yer alan Jasmine Park projesi ise peşinatsız ev yüzde 100 kredi ile konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Kıbrıs ekonomisinin en yeni yatırımı City Mall Cyprus, Vodafone’un 5 bin kişi ile yapacağı Kıbrıs çıkarması, Uluslararası Tanıtım ve Yatırım Zirvesi’nin detayları ile Ekonomi Kıbrıs Prestige yine ekonominin nabzını tutuyor.