En yeni yatırım haberleri, dikkat çeken fırsatlar.

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Presitge, Nisan sayıyla yine dopdolu.

Derginin kapağında KKTC’de gayrimenkul sektörünün potansiyel kazancı yer alıyor.

Boray Development Direktörü Aykut Mazhar, gayrimenkul sektörünün gelecek 5 yılın yıldızı olacağını söylüyor.

Borusan Oto Kıbrıs’ın geri sayımını başlattığı Range Rover Velar da merak edilenler arasında. Özden Mehmed Özokan yeni satış hedefini paylaşıyor.

Girne Çin mutfağının özel lezzeti Sushico ile bir kez daha buluştu. Sushico’yu Kıbrıs’a getiren Sadık İnceer, mutfağın ayrıcalıklarını Ekonomi Kıbrıs Prestige okurlarına anlattı.

YAGA, yani Kıbrıs Türk Yatırım Geliştirme Ajansı ekonomi ve iş dünyasında çok tartışılıyor. Peki YAGA’nın nasıl bir işleyişi var. YAGA Direktörü Berkan M. Tokar ile dikkat çeken bir röportaj var bu sayıda.

Yaşam Atölyesi Kurucu Ortağı Zuhal Gürçimen X,Y,Z kuşağını anlatan keyifli bir yazı kalem aldı, kuşaklar arası aynılıkları sıraladı. Şirketlerde başarıya ulaşmak için yol gösteren bir analiz olacak.

Bayramoğlu’nun yeni mağazası, Cahit Necipoğlu’nun dikkat çeken alternatifleri, Uzman Psikolog Beliz Köroğlu’nun iş dünyasında stresle mücadele önerileri de keyifle okunacak.

YATIRIM’IN KAPAK KONUSU KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Bu kadar değil.

Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan sayısında iki tane de özel ekiyle öne çıkıyor. Bunlardan ilki Yatırım eki.

Kıbrıs Emlak Merkezi’nin yeni yüzü, fark yaratan ayrıcalıklarında neler var? Kıbrıs Emlak Merkezi Kurucu Ortağı Atıl Ayaz’ın röportajı, derginin kapak konusu.

KKTC’de gayrimenkul yatırımı planlayanların bütçe aralıkları, bölge seçimleri ve yatırım sürecindeki tercihleri de geniş katılımlı bir anketle detaylandırıldı.

Tadilat ve inşaata değer kadın eli CASA da ilginizi çekecek.

GÜÇLÜ İŞ KADINLARI EKONOMİ KIBRIS PRESTIGE’DE

Üçüncü başlık ise İş’te Kadın.

Kıbrıs ekonomisinin başarılı ve güçlü iş kadınları Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine konuk oldu. Başarı hikayelerini, dönüm noktalarını, alışkanlıklarını ve tercihlerini paylaştılar.

Ofiste şıklık ve diyet başlıklı yazılar da dikkatinizi çekecek.

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige Nisan sayısı marketlerde ve Deniz Plaza şubelerinde yerini aldı.