Kıbrıs emlak, Kıbrıs inşaat ve Kıbrıs ekonomi dünyasından dikkat çeken başlıklar ile dolu Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin kapağında ödenemeyen çeklere karşı teknolojik çözüm var. KTTO Başkanvekili ve Genç Yapı Market Direktörü Mustafa Genç, karekodlu çek sistemini anlatıyor.

Milos Park Homes 16dort16 lansmanıyla dikkat çekti, yeni projeler için hazırlığına da başladı. Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim yeni yatırımlar için Girne'yi işaret etti.

Girne'nin merkezinde yükselen Gold Tower projesi konseptiyle ilk ve tek olacak. Carrington Group Direktörü Şükrü Karakaya projeyi anlattı.

Borusan Oto Kıbrıs Jaguar F-Pace için geri sayım yapıyor. Özden Mehmed Özokan, Bahamalar ve Miami'de test etti, izlenimlerini Ekonomi Kıbrıs Prestige ile paylaştı.

Merdiven altına inen güzellik sektörü kırmızı alarm veriyor. Sağlıksız koşullarda yapılan bakımlar, hayatınıza mal olabilir. Güzellik Uzmanları Birliği Başkanı Selma Özdamar uyarıyor..

Card Plus dikkat çeken bir projeye imza attı. Market alışverişlerinde bırakılan kuruşlar, artık bir havuzda toplanacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Card Plus Genel Müdürü Mine Tokay, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine konuk oldu..

Hava yollarından da haber var. Onur Air, Kıbrıs için özel uygulamalarına devam ediyor. Bu kez KKTC yolcuları için business class uçuş dönemi başladı. Aynı zamanda Ercan-Diyarbakır destinasyonu da büyük ilgi görüyor.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin konuğu..

Creditwest Bank’ın aldığı kalite ödülü, 1001 Group’un Girne AVM projesi, Asbank’ın dikkat çeken bisiklet kredisi ve çok daha fazlası Ayaz Medya Grubu tarafından hazırlanan Ekonomi Kıbrıs Prestige’de..