Teknik servis hizmetlerinin sunumunda büyük bir sıkıntı olduğunu fark eden girişimci kadromuz, yayın hayatına geçirdiği sitesi ile kullanıcıları bu sıkıntılardan kurtarmayı hedefliyor. Ülkemizde çalışma yaparak Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri imal eden büyük şirketlerin, kaliteli ve güvenilir hizmetler sunan teknik servis ekiplerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen kullanıcı beklentileri düşünülerek oluşturulan sitemiz, her türlü beklentinize anında karşılık vermeyi başarıyor. Evinize alacağınız yeni bir ürün hakkında aklınıza takılan her türlü teknik bilgiye sitemiz üzerinden anında ulaşacaksınız. Bunun yanı sıra arıza çözümleri kategorisinde, ürünlerinizde meydana gelen arızalar hakkında bilgiler ve sektöre dair en güncel gelişmeler sizi burada bekliyor. Kullanıcı dostu olan sitemiz, müşteri odaklı hizmet vermeyi sürdürüyor.

Ülkemizin en gözde Beyaz Eşya üreticilerinden olan Arçelik, çağın gereğine uygun Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri imal ederken, insan hayatını daha konforlu ve rahat şartlara kavuşturmayı amaçlıyor. Bu yönde oldukça başarılı işlere imza atan Arçelik şirketi, hem yurt içi hemde yurt dışında hatırı sayılır bir müşteri potansiyeli yakalamış durumda, bu istikrarlı yükselişini devam ettiren şirket, bir yandan da oldukça önemli bir husus olan teknik servis hizmetlerini her kesimden kullanıcıya eşit bir şekilde ulaştırmak istiyor. Arçelik Teknik Servisleri şimdiye kadar ortaya çıkan en zorlu arızaları bile rahatlıkla onarmayı başaran usta bir ekipten oluşuyor. Sadece bir model veya ürün üzerine hizmet vermeyen ekipler Arçelik klima, kombi, termosifon ve şofben arızalarını da başarıyla sonuçlandırıyor.

Geliştirdiği sağlam ve kaliteli Beyaz Eşya ürünleri ile sadece yurt içinde değil yurt dışında da büyük başarılar elde eden Beko şirketi, teknolojiyi yakından takip ederek büyümeye devam ediyor. Günümüzde Avrupa'nın birçok ülkesine satış yapan şirket, bir Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Teknik servis konusuna da ayrı bir özen gösteren Beko şirketi, her arıza durumunda size bir telefon kadar yakındır. Beko Servisleri, hem orijinal yedek malzeme desteği sunuyor hemde her onarım için ekstra garanti veriyor. Adresinize en yakın Bosch Teknik Servis Numarası için teknicservis.com sitesine giriş yapmanız yeterlidir.