Türkiye’den gelen Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Meclis üyesi  Halit Akar’la birlikte Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Güzelyurt Belediyesinden verilen bilgiye göre, Öztekin ziyarette yaptığı konuşmada Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olarak 110 kişilik bir heyetle temaslarda bulunmak üzere KKTC’de bulunduklarını belirterek, bu vesileyle kardeş belediye Güzelyurt Belediyesi’ni de ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz Mart ayında Güzelyurt Belediyesi ile Elmalı Belediyesi’nin kardeş belediye protokolüne imza attığını anımsatan Öztekin,  40 bin nüfuslu Elmalı’dan selam getirdiğini dile getirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türkiye için önemli olduğuna dikkat çeken Ümit Öztekin, Güzelyurt’un Kıbrıs’ın en güzel ilçesi olduğunu söyledi.

1447856019.jpg

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kardeş belediye Elmalı Belediyesi’nin çok değerli olduğunu dile getirdi. Özçınar, iki belediye arasında onur ve gurur verici bir kardeşlik temennisinde bulundu.