Antalya'da düzenlenen G20 Zirvesi'ne katılmak üzere gelen liderlerin eşleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın davetlisi olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu'nu gezdi.

G20 Zirvesi'ne katılmak üzere Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı'nın eşi Mehriban Aliyeva, kızı Leyla Aliyeva ile Güney Afrika Cumhurbaşkanı'nın eşi Tubeka Zuma, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi. Davetlilere, Antalya Valisi Muammer Türker'in eşi Filiz Türker, AK Parti Antalya Milletvekilleri Senanur Çelik ile Gökçen Enç de eşlik etti.

İlk olarak sahneye çıkan ve özel çocuklarından oluşan folklor ekibi davetlilere kolbastı oynadı. Ardından sahneye gelen duyma engelli öğrenciler davetlileri selamladı. Engelli bir çocuğun piyano ile Çanakkale Türküsünü çalması beğeni topladı. Emine Erdoğan, yabancı devlet başkanlarının eşlerine sık sık bilgi verdi.

Programın ardından Emine Erdoğan, davetlilere okulu gezdirdi.

Emine Erdoğan ve lider eşlerinden özel çocuklara ziyaret

Emine Erdoğan ve lider eşlerinden özel çocuklara ziyaret