Gamze Pir Baykur

Mağusa-Lefkoşa eski anayolunda dün saat 16:50 raddelerinde meydana gelen feci kazada BM Basın Danışmanı Cem Çiçek’in oğlu 2,5  yaşındaki Doğa Çiçek (E) yaşamını yitirdi.

38 yaşındaki anne İpek Kaleli Çiçek ile 8 yaşındaki abla Ada Çiçek ise kazada yaralanırken, hayatını kaybeden 2,5 yaşındaki Doğa Çiçek’in ikiz kardeşi Deniz Çiçek (E)  kazayı yara almadan atlattı.

dsc_4564-001.jpg

İpek Kaleli Çiçek, yönetimindeki JM 814 plakalı araç ile Mağusa istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyrederken Berkel Mobilya önünde sinyal vererek sağa dönmeye çalıştığı esnada, ayni istikamete doğru arkasından MG 140 plakalı aracı ile seyreden 22 yaşındaki Nijerya uyruklu Enahoro Arausi, önündeki aracı sağdan geçmek isterken JM 814 plakalı araca çarptı.

JM 814 plakalı araca çarptıktan sonra yol kenarında bulunan elektrik direğine de çarparak deviren MG 140 plakalı araç tarlaya uçup bir takla attıktan sonra yanarak kül oldu.

doga-ada-deniz-cicek-(1).jpg

İkizleri kaza ayırdı…

Kaza sonucu JM 814 plakalı araç sürücüsü İpek Kaleli Çiçek ile araçta yolcu olarak bulunan 8 yaşındaki kızı Ada Çiçek kazada yaralanırken, 2.5 yaşındaki Doğa Çiçek ise hayatını kaybetti. Doğa Çiçek’in ikiz kardeşi Deniz Çiçek ise kazayı yara almadan atlattı.

İpek Kaleli Çiçek ile çenesinde kırık tespit edilen Ada Çiçek kaldırıldıkları Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. MG 140 plakalı araç sürücüsü Enahoro Arausi ise Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından polis tarafından tutuklandı. Enahoro Arausi’nin bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

dsc_4607.jpg

dsc_4633.jpg

dsc_4587-001.jpg