İnsanların hayatın gelişmesi ile birlikte hayatında olumsuz olarak sonuçlanan durumlarda söz konusu olabilmiştir. İnsanlar hayatlarında doğar, yaşar, ölürler. Ölümden önce yaşamak istedikleri mutluluklar bazen istemeselerde hayatlarında olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Hayatlarındaki evreleri gördükçe yaşamak istemeleri tamamen mutlu bir hayat geçirmek istedikleri için oluşmaktadır.



            Eğer ki o sorun karşılarına çıkar da halledemezlerse ömür boyu karşılarına çıkmakta ve o insanlar için büyük sorunlar teşkil edebilmektedir. Teknolojinin gelişmesiyle bu durum her ne olursa olsun insanoğlu önlemini geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmekte. İnsanoğlu hayatının her evresinde teknoloji ile yeniliklere açık olmasa da kendisi için gerekli olan hassasiyeti göstererek kendi için iyi bir iş yapıp ve aile kurmayı ister.

 

             İnsanlar aile olmak için evlenir ve bir veya birden fazla çocuk için ailelerini genişleyerek daha mutlu ve büyük bir aile olma yolunda ilerlerler. Fakat olumsuzluk söz konusu ise veya erkekte veya dişide bir sorun var ise çocuk sahibi olamamaktadırlar. Sorun eğer dişide ise taşıyıcı anne ile sorun giderilmeye çalışılır fakat sorun erkekte ise belli bir yere kadar sorunlar çözülebilir yada donör aranma koşulu ile anne baba olunabilir. ile sizde tüp bebek sahibi olabilirsiniz.



            Eğer ki sorunlar yaşıyorsanız size yardım etmek için bu işi misyon edinmiş insanlar bulunmaktadır. Embriyo donasyonu ile insanlar sorunları var ise belirli günler çerçevesinde genelde 5 günü bulmaktadır ve bu sürede anne baba olabilir. Tüp bebek yapmak isteyen aileler  aracılığıyla anne babalar gidip çocuk sahibi olabilir hatta çocuğun cinsiyet seçimi yapılabilmektedir. Nitekim döllenmiş yumurtadan alınan hücre ile cocuğun kız yada erkek olduğu anlaşılmaktadır.Yumurta donasyonuile annede sorun var ise bu sorun bile giderilip anne gerekli işlemlerden sonra hamile kalabilmektedir.

 

            Eğer ki sorun erkekte ise  ile babada doğuştan yada sonradan sperm üretimi yapılmamakta yada yapılmasında sorun var ise sperm bankası aracılığı ile donörden alınan sperm ile birey hamile kalabilir ve bir çocuk sahibi olabilirler. Eğer çocuk sahibi olamıyorsanız sizin de yapmanız gereken şey bellidir.