Günümüzde birçok web sitesinin olduğu internet ağında, iyi bir site sahibi olabilmek için sitede yer alan yazılım ve tasarım veya sitenizin içeriği ile sınırlı değildir. Tüm bunların yanında aynı zamanda seçeceğiniz kaliteli bir hosting firması ile bir bütünlük sağlayarak ziyaretçilerinizin sitenize daha hızlı ve rahat bir şekilde erişim sağlamasına olanak tanımaktadır. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı firmaların yüksek performans’a sahip sunucular ile sunmuş oldukları hizmetler internette bulunan rakiplerinize göre bir adım daha önde olmanızı sağlayacaktır. Kısaca bu durumu özetlemek gerekirse daha hızlı ve stabil işleyen bir web hosting hizmeti almak için hosting.com.tr veya benzeri kaliteli bir hosting firmasından hizmet almanız web sitenizin hızlılığı ve ziyaretçilerin daha rahat dolaşacağı bir site kıvamına gelecektir. Bu doğrultuda hosting.com.tr tüm bu olanakları sağlarken, ayrıca hizmetleri arasında yer alan vds sunucu, bulut sunucu ve sanal sunucu hizmetlerinin yanı sıra bayi hosting hizmetlerini de yeni teçhizatlarından olan SSD Hard Disk’li sunucular üzerinden kişilere yüksek performans’ta hizmet vermektedir.

Bayi hosting özellikleri, web hosting özelliklerine göre daha yüksek ve daha çok alternatife sahiptir. Bayi hosting paketlerinden satın alarak birden fazla web site projelerinizi bu tek bir çatı altında toplayarak yönetebilirsiniz. Linux ve Windows olmak üzere iki farklı bayi paketleri hizmeti sunan hosting.com.tr gelişmiş Türkçe dil destekli bayi yönetim panelleri olan Cpanel(Linux) ve Plesk Panel(Windows) ayrıcalıklarını da ücretsiz bir şekilde müşterilerine başarılı bir şekilde sunmaktadır. Diğer tüm sunucu ve web hosting paketlerinde bulunan ve yüksek performansa sahip SSD Disk’ler bayi hosting paketlerinde de yer almaktadır. Aynı zaman’da Cloud Linux İşletim Sistemi ile bayi paketinizde olan sitelerinize açmış olduğunuz hosting hesapları için geliştirilmiş ve güvenlik sağlamakta olan bir özelliğe sahiptir. Bayi hosting paketi içerisinde yer alan diğer özellikler ise, Ücretsiz DNS adresi tanımlama, Bayi paketinizde bulunan tüm hosting hesaplarına özel Anti Spam ve Anti Virüs koruması, sadece tek bir tıkla Wordpress, Joomla, Drupal ve diğer onlarca hazır açık kaynak kodlu yazılımları kurabilme imkânı sunmaktadır. Ayrıca herhangi bir veri kaybı halinde önüne geçilmesi için tüm sitelerinizin haftalık yedeklenmesi otomatik yapılmakta olup ve daha birçok ek özellikleri bulunmaktadır.

Bu hizmetlerinin yanı sıra domain alanında da çok sayıda referansa sahip olan hosting.com.tr adresinden com/net/org ve diğer global alan adlarına birkaç adım ile kolayca satın alabilir ve web sitenizi kısa bir süre içerisinde aktif edebilirsiniz. Bireysel alınabilinecek alan adlarının dışında com.tr/gov.tr/av.tr/net.tr/org.tr/k12.tr ve daha birçok kurum veya kuruluşlara özel olarak hizmet verilen alan adları üzerinden hizmet vermektedir. Bu domain uzantılarının yanı sıra son zamanlarda birçok yeni uzantıyı da bünyesine katarak müşterilerine kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.