Günlük kullanımdan farklı olarak kullanılan fantazi ürünler çiftlerin cinsel hayatını hareketlendirmek için tercih edilmektedir, sitesi üzerinde bincelerce fantazi giyim ürünü bulunmaktadır ve bu ürünler kendileri içerisinde farklı kategoriler içerisinde sergilenmektedir, bu kategorilerden biri de gecelik takımları gece kullanımı için tasarlanmış ve üretilmiş gecelik takımları hem müşterilerimizin iyi bir uyku uyuması hem de daha iyi bir cinsel deneyim yaşamaları için satışa sunulmuştur.

Ürünler genellikle S-M-L beden seçenekleri ile birlikte satışa sunulmuştur zaten likralı olarak üretildiği için birçok beden için uyumlu olmaktadır. Gecelik takımları içerisinde bulunan ürünler sadece görsel olarak değil kumaş kalitesi olarak birinci sınıftır ayrıca sağlık açısından da kumaş kalitesi gecelik takımları için önemlidir hatta sadece gecelik takımları için değil diğer bütün iç giyim  ürünleri için önemlidir çünkü iç giyim ürünleri direk vücut ile temas eden ürünlerdir bu yüzden cilt sağlığı açısından kumaş kalitesi oldukçta önemlidir.Vixson üzerinden sipariş verdiğiniz ürünler hafta içi saat 16:00’dan önce ise aynı gün kargoya verilmektedir genelde müşterinin eline ertesi günü ulaşmaktadır, ayrıca sitede birçok ödeme alternatifi ve sipariş verme yöntemi bulunmaktadır örneğin gecelik takımları içerisinden seçtiğiniz bir ürünü 0212 465 54 66  nolu telofonu arayarak uzman müşteri temsilcileri ile görüşerek siparişi verebilirsiniz bunun yanı sıra manuel olarak kendiniz oluşturabileceğiniz gibi sitenin sağ alt bölümündeki canlı destek bölümünden yine uzman müşteri temsilcileri ile görüşerek siparişinizi oluşturtabilirsiniz. birçok beden ve renk seçenekleriyle sitemizde sizleri bekliyor.

Gecelik takımları ve diğer birçok fantazi ürünlerin ödemesini yine birçok ödeme alternatifi yapabilirsiniz bu ödeme seçenekleri ise kredi kartı tek çekim veya taksit ile, kapıda ödeme nakit şeklinde ve havale yöntemi ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca şık gecelik takımları değil diğer birçok fantezi iç giyim ürününü yine site içerisinde bulabilir ve kolay bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz.Site hakkında detaylı bilgi ve ürünleri görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili kategoriye gidebilirsiniz. .