Engelli alanındaki sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkan Kuzey Kıbrıs Turkcell, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası”nda önemli bir adım daha attı, engellilere yönelik hazırladığı özel iletişim paketlerini açıkladı.

“Turkcell’le iletişimde engel yok” diyerek engellilere yönelik % 50 indirimli özel iletişim paketlerini duyuran Kuzey Kıbrıs Turkcell, engelli yurttaşlara, konuşma, SMS (kısa mesaj) ve internette önemli avantaj sağlıyor.

Avantajlı tarifeler

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilere yönelik özel iletişim paketinde her yöne konuşma paketlerindeki avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor.

Engellilere yönelik konuşma paketlerinde %50 indirimle her yöne 200 dakika 30 TL, 400 dakika 40 TL, 600 dakika 60 TL ve 800 dakika da 70 TL olarak sunulurken 10.000 SMS paketi ise 11 TL olarak açıklandı. Ayrıca, 4 GB cepten internet paketi de engellilere özel 32.5 TL’den sunuluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, her yöne dakika paketlerinin yurt içi her yöne ve Türkiye’deki tüm cep telefonlarını aramada geçerli olduğu belirtildi.

“10.000 SMS paketi yurt içi ve yurt dışı tüm operatörlere geçerlidir” denen açıklamada, 4 GB cepten internet paketinin de yurt içi ve Türkiye’de de geçerli olduğu vurgulandı.

Kimler yararlanabilir?

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilere özel iletişim paketlerine, Sağlık Bakanlığı’nın, engelli federasyonlarının ve derneklerinin vermiş olduğu üyelik kartı veya belgesiyle başvuru yapılabileceği açıklandı.

Turkcell İletişim Merkezleri’ne yapılacak başvuru sonrasında engellilere özel iletişim paketlerinden bireysel faturalı hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler faydalanabilecek.

ismet-yazici-(2).jpg

Yazıcı: Her zaman engelli dostlarımızın yanındayız

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, Turkcell ailesinin her zaman engellilerin yanında olduğunu belirterek, engellilere özel iletişim paketlerinin de bunun bir yansıması olduğunu söyledi.

Yazıcı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kuruluşundan itibaren engelliler, trafik, çevre gibi odaklarda duyarlı olduğunu ve sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiğini belirterek, “Engelsiz bir ülke yaratmak için çalışmaya ve engelli alanında farkındalığı artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Engelli bireyleri yaşamın içerisine daha fazla katmaktan onur duyduklarını ifade eden Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler sadece Engelli Haftası’nda değil her gün engelli bilincinin geliştirilmesini önemsiyor, çalışıyor, bu nedenle ‘destek varsa engel yok’ diyoruz. Dünyadaki en yeni teknolojileri halkımız ve engelli bireylerimizle buluşturmak için çalışırken, sosyal sorumluluk projelerimizi de aynı heyecanla sürdürmeye devam edeceğiz. Turkcell’in engelli projelerinde gösterdiği duyarlılık, bugün çok daha geniş kesimlere yayılmış, farklı kurumlarımızca da çoğaltılmıştır. Bu alanda öncülük yapmak bizlere gurur veriyor. Engelli alanındaki projeleri, tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi olarak içtenlikle sahipleniyoruz. Engelli Haftası’nın engellilerimizin başarılarının paylaşılması, fırsat eşitliğinin geliştirilmesi, engelsiz bir gelecek için yeni fikirler ve projeler üretilmesi ayrıca sorunlara çözümler ortaya konmasına vesile yaratmasını temenni ediyorum.”