Rahme Çiftçioğlu

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Bosna Hersek’e gidiyor.

21-24 Nisan tarihlerinde Banja Luka kentinde yapılacak Avrupa Challenge Kupası finallerine katılacak 12 sporcu, takım antrenörü Hasan Serbülent ve 2 yönetici yarın akşam yola çıkacak.

İsrail, İspanya, Litvanya, Almanya, Türkiye ve ev sahibi Bosna Hersek’ten takımlar da Avrupa Challenge Kupası için yarışacak.

ÖZGÜRGÜN KUZEY KIBRIS TURKCELL TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI KABUL ETTİ

Bosna Hersek yolcusu takımın oyuncuları bugün Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından kabul edildi.

Oyunculara Engelliler Spor Federasyon Başkanı Mete Topçu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Takım Antrenörü Hasan Serbülent de eşlik etti.

Basının sadece görüntü aldığı kabulde, takım adına Özgürgün’e çiçek takdim edildi.

1461071445-001.jpg

MALİ KRİZ

Öte yandan takımın antrenörü Hasan Serbülent, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) muhabirine yaptığı kısa açıklamada, Bosna Hersek seyahatleri konusunda bazı sorunlarla karşılaştıklarını kaydetti.

CTP-UBP hükümetinin dağılması, UBP-DP hükümetinin kurulması sırasında yaşanan siyasi boşluk nedeniyle takıma sağlanacak mali kaynakta sıkıntı meydana geldiğini kaydeden Serbülent, Özgürgün’ün devreye girerek sorunu çözdüğünü belirtti.

Serbülent, bu ziyareti Özgürgün’e teşekkür etmek ve Başbakanlık görevinde başarı dilemek üzere gerçekleştirdiklerini söyledi.