Kıbrıs Türk Basını’ndan bir grup gazeteci Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın engelsiz yürekleri ile empati maçı yaptı. Kaybedenin olmadığı, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta basın mensupları engelsizlerle tek yürek oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, spor basınında ses getiren tekerlekli sandalye basketbolcularıyla basının empati maçı organizasyonunu bu yıl da sürdürdü. Geleneksel hale gelen maç Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda dün saat 16.00’da gerçekleşti. Etkinliğe katılan basının önemli isimleri tekerlekli sandalyelere oturarak Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ülkemizi yıllardır başarıyla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’yla empati maçı yaptı.

Sporun barışa, sevgiye, dostluğa dokunan o evrensel değerlerinin yaşandığı, heyecanlı, keyif dolu anları izleyenler arasında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da vardı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları için de moral motivasyonu artıran etkinlik, günün anısına Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yaptırdığı “Destek Varsa Engel Yok” sloganı taşıyan atkıların dağıtımı, tatlı ikramı ve Bakan Taçoy’un da yer aldığı toplu fotoğraf çekimi ile noktalandı.

basin_tekerlekli-sandalye-basketbol-takimi-empati-maci-(6).jpg

basin_tekerlekli-sandalye-basketbol-takimi-empati-maci-(12).jpg

basin_tekerlekli-sandalye-basketbol-takimi-empati-maci-(14).jpg

basin_tekerlekli-sandalye-basketbol-takimi-empati-maci-(19).jpg

basin_tekerlekli-sandalye-basketbol-takimi-empati-maci-(23).jpg

basin_tekerlekli-sandalye-basketbol-takimi-empati-maci-(27).jpg