ERCAN’DA UYUŞTURUCU

Ercan Devlet Havaalanı’nda KKTC'ye giriş yapan  C.A.A.’ya (E-18) narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada, içinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 6 adet sigara bulunarak emare olarak alındı.

Adı geçen genci tutuklayan polisin soruşturması devam ediyor.

DERİNCE’DE KANUNSUZ ESKİ ESER TASARRUFU 

Derince’de, M.B.’ye (E-75) ait ikametgahta polis tarafından yapılan aramada, eski eser olan 2 adet madeni sikke, 1 adet minyatür madeni mühür, 1 adet madeni kırık noksan yüzük ve 1 adet motifli madeni yüzük bulunarak emare olarak alındı.

Polis, bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlattı.

HAMİTKÖY’DE KÖPEK HIRSIZLIĞI

Hamitköy’de önceki gün A.A.(E-56), Mehtap Gariban Şeytan’a ait beyaz renk terrier cinsi köpeği çaldı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

İSKELE’DE TRAFİK VE ASAYİŞ OPERASYONU

İskele’de dün 16.00-18.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası dâhilinde “Trafik ve Asayiş Operasyonu” düzenlendi.

Operasyon kapsamına bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler ve bahis evleri kontrol edildi. Kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 3 kişi tespit edildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde ise 156 araç kontrol edildi. Bu çerçevede suç işlediği tespit edilen 7 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.