Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gayretköy’ü ziyaret etti.

CTP’den yapılan açıklamada, partinin yaz boyunca “sokaktayız” sloganıyla köy ziyaretleri gerçekleştirdiği anımsatılarak, Gayretköy ziyaretinde hükümetin icraatlarının ve CTP’nin yeni dönem projelerinin görüşüldüğü kaydedildi.  Toplantıda bölge halkının sorunlarının not edildiği de belirtildi.

Gayretköy’ün kahvesinde gerçekleşen sohbete, kasımda yapılacak CTP kurultayında başkanlığa aday olan Genel Sekreter Tufan Erhürman, Örgütlenme Sekreteri Erdoğan Sorakın, Güzelyurt milletvekilleri ve ilçe örgütü temsilcileri katıldı.

ERHÜRMAN: “İNSANLARIMIZ SORUNLARI DA, ÇÖZÜM FORMÜLLERİNİ DE BİLİYOR”

CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman, yeni CTP’nin, halkla, yeni, üretime dayalı, adil ve eşitlikçi politikaları üretme potansiyeline sahip olduğunu, muhalefette de iktidarda da bu politikaları hayata geçirmek için canla başla çalışacağını vurguladı.

1475236211.jpg

Kıbrıslı Türklerin kendi ayakları üzerinde durabilecek olanaklara sahip olduğunu, meselenin bu olanakları doğru ve adil biçimde kullanmak olduğunu belirten Erhürman şöyle devam etti:

“Yaz boyunca üreticilerimizle, emekçilerimizle, esnafla ve en geniş toplum kesimleriyle bir araya geldik. Açık biçimde gördük ki insanlarımız sorunları da, çözüm formüllerini de biliyor. Onların görüşlerini alarak oluşturduğumuz yeni politikalar ve öneriler kabul görüyor. Artık yavaş yavaş bu politika ve önerileri bütünsellik içerisinde paylaşma aşamasına geliyoruz. Halkımızla birlikte, çok çalışarak bu yozlaşmış düzeni değiştireceğimize inancımız tamdır.”

Erhürman, hukuka ve kamu yararına aykırı icraatlar yapan zihniyetin ve onun ürünü olan bu sistemin tarihin çöplüğüne atılması gerektiğini de söyledi.

1475236213.jpg