Gündem Kıbrıs Özel - Sosyal Medya

Dün Lefkoşa Dereboyu'nda asırlık ağacın kesilmesiyle meydana gelen tepkilere bugün de devam ederken yapılan bir çok eleştirinin aksine Star Kıbrıs Gazetesi Köşe Yazarı ve Ada TV program yapımcısı Erkan Eğmez, kişisel sosyal medya hesabından Lefkoşa Türk Belediyesi Mehmet Harmancı hakkında şok yakıştırmalarda bulundu.

"EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVMEK İSTERİM"

Gerçekleşen olayla ilgili olarak kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erkan Eğmez'in "Lefkoşa Belediye Başkanı Sn. Mehmet Harmancı dereboyundaki asırlık cam ağaçlarını niye kestin? Amacın nedir? İçimden geçeni tüm gerçekliği ile yazayım belki sizin başınızı kesmem doğru olmaz ama eşşek sudan gelene kadar dövmek isterim. Türkiye'de bir ağaç kesilmesin diye yolun yanından geçmesine Atatürk emir verdi. Sizler ancak çevre katili olursunuz." şeklindeki yorumu olay oldu.

erkan1.jpg

Bu paylaşımın ardından yeni bir paylaşımda daha bulunan Erkan Eğmez, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı Ada TV'deki programına "Cesaretin varsa buyur" diyerek davet etti.

erkan2.jpgerkan3.jpg

HARMANCI'DAN YANIT GECİKMEDİ

Erkan Eğmez'in bu tür saldırgan paylaşımlarını gören LTB Başkanı Mehmet Harmancı'ndan Erkan Eğmez'e yanıt gecikmedi. Harmancı, Eğmez'e sosyal medya hesabı aracılığyla "Evet benim başımı kesmek isteyen ama bunun doğru olmayacağından beni eşek sudan gelinceye kadar dövmek istediğini söyleyen sonra da beni TV'DE tartışmaya davet eden televizyon programcısı var. Ülkemizin geldiği durum budur yani?  Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün kesişmek üzere...en derin sevgimle..." şeklinde göndermede bulundu.

harmanci-001.jpg