Ardı ardına gelen terör saldırıları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de yürekleri dağlıyor. Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreteri ve Birlik Vakfı Kıbrıs Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Erman Çitim terörü lanetleyen bir mesaj yayınladı. Şehitler için mevlid okunacağını duyurdu..

Türkiye’yi kana bulayan, Türk milletine acı dolu günler yaşatan hain terör saldırılarına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. ‘Yas ilan edilsin mi, edilmesin mi’ tartışmasının sürdüğü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hükümet sessiz ama  eli kanlı terör örgütüne karşı duyarlı isimlerden karşı sesler yükseliyor..

Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreteri ve Birlik Vakfı Kıbrıs Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Erman Çitim terörü lanetleyen bir mesaj yayınladı.

Çitim; Türkiye’nin bekasına göz diken, toplumu ayrıştırmak amacıyla çabalayan, vatanı korumak için canla başla mücadele eden kahramanları hedef alan hainlere karşı birlik çağrısı yaptı. “Gün bölünme değil, tek yumruk olma zamanı” dedi.

Erman Çitim vatan müdafaası uğruna can veren tüm şehitler için de Kıbrıs Türk halkından bol bol dua istedi.

Farz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten Erman Çitim; terörle mücadelede can veren kahramanlar için yarın Lefkoşa’daki Hz. Ebubekir Camii’nde mevlüt okunacağını da duyurdu.