Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven ve beraberindekileri kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’nda saat 15.30’da gerçekleşen kabulde konuşan Eroğlu, nezaket ziyareti için AK Parti Çankaya örgütüne teşekkür etti ve yaklaşan genel seçim dolayısıyla AKP’ye başarı diledi.

Türkiye’de seçim aralığının 5 yıldan 4 yıla düşürüldüğünü hatırlatan Eroğlu, bunun hem partiler hem adaylar açısından sıkıntı yaratabileceğini kaydetti. Aslolanın partilerin siyasi varlıklarını koruması olduğunu da söyleyen Eroğlu,  Türkiye’de seçim kampanyasına katılmanın ve seçmene ulaşmanın zor bir iş olduğunu ekledi.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Güven de, Çankaya’nun diğer ilçelerden farklı bir durumu bulunduğunu, Türkiye’nin en büyük ilçesi olduğunu, gün içinde nüfusunun 2 milyona ulaşabildiğini belirtti.

Türkiye’de hem  iktidar hem de muktedir olan bir parti olarak sadece Türkiye sınırları içinde değil dışında da neler olup bittiğini ve konuşulduğunu bilmek istediklerini kaydeden Güven, bugünkü ziyaretin amacının hem yeni süreçte Eroğlu’na başarı dilemek, hem de teşekkür etmek olduğunu söyledi.

Eroğlu’nun yaptığı güzel ve başarılı işleri Türkiye’den takip ettiklerini söyleyen Güven, yeni süreçte daya ve ada halkına faydalı işler yapılacağından emin olduklarını,  bu anlamda Eroğlu’na başarı dilediklerini söyledi.