Cumhurbaşkanı Eroğlu saat 15.00’te gerçekleşen Girne Belediyesi ziyaretinde Başkan Nidai Güngördü, saat 16.30’da gerçekleşen Alsancak Belediyesi ziyaretinde ise Başkan Fırat Ataser ile görüştü.
 
Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, UBP Milletvekilleri Kutlu Evren ile Ergün Serdaroğlu eşlik etti.

EROĞLU: “HALKA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİNİZE YÜREKTEN İNANIYORUM”

Yerel Seçimlerde Girne ile Alsancak Belediye Başkanlığına seçilen Nidai Güngördü ile Fırat Ataser’in kendisine yaptığı ziyaretleri karşılık kendilerini ziyaret ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, her iki başkanın da ekipleriyle birlikte halka en iyi şekilde hizmet edeceğine yürekten inandığını söyledi.

Ülkede tüm yerel yönetimlerin başarılı olmasını istediklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Eroğlu, bu başarının gerçekleşmesi halinde bunun ülkeye yansıyacağını kaydetti.

Girne ile Alsancak halkının bu görevlere seçilen yeni başkanlardan hizmet beklediğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Eroğlu, Cumhurbaşkanlığının Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’in hayata geçireceği projelere katkı koymaya hazır olduğunu söyledi.

GÜNGÖRDÜ “HAYATA GEÇİRMEK İSTEDİĞİMİZ PROJELERDE DENEYİMLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUZ”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Girne Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, halka hizmette Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun deneyimlerinden yararlanacaklarını kaydetti.

İnsan odaklı hizmet vermeyi sürdüreceklerini ifade eden Güngördü, Girne’de hayata geçirmek istedikleri bazı projelere devlet desteği beklediklerini belirtti

ATASER “YEREL SEÇİMLERİN ARDINDAN YAPILAN  İLK RESMİ ZİYARET”

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de konuşmasında ziyaretin seçimlerin ardından yapılan ilk resmi ziyaret olduğunu belirterek, bunun için Cumhurbaşkanı Eroğlu’na teşekkürlerini sundu.

Hızlı bir şekilde büyüyen Alsancak’ta bazı büyük projeleri hayata geçirmek istediklerini ifade eden Ataser, bu projelerden bir tanesinin Yavuz Çıkarama Plajı karşısında 75 dönümlük alan üzerinde inşa edilecek olan ve finansmanı TC Yardım Heyeti’nin yapacağı içerisinde parklar, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla çeşitli çevre düzenlemesinin bulunduğu Milli Park Projesi olduğunu kaydetti.

1419266706.jpg

1419266760.jpg

1419266800.jpg

1419266818.jpg

1419266836.jpg