Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Dr. Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk polis teşkilatının yıllarca Kıbrıs Türk halkının güvenini sağladığını ifade ederek “teşkilatımızın bugün olduğu gibi bundan sonra da her koşulda ve durumda bu görevini sürdüreceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

Eroğlu bugün Polis Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler ile Polis Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, Eroğlu’nu kapıda karşıladı.

Gürler yaptığı konuşmada, Eroğlu’nun yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek,  devlete ve halka en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Eroğlu da konuşmasında Polis teşkilatının en güzide kuruluşlardan biri olduğunu belirterek,  “polislerimizle birlikte olmaktan memnunum” dedi.

“Halkın, polise olan güveni yüksek tutulması yönünde bana düşen görevi yapma gayreti içerisinde oldum” diye konuşan Derviş Eroğlu, polis teşkilatının çalışmalarından son derece memnun olduğunu ifade etti.

Bazı çevrelerce, halkın polise olan güvenini sarsmak zaman zaman girişimler yapılmasından üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Eroğlu, “poliste nesiller, yönetimler değişir. Ama güvenin değişmemesi lazım. Çok şükür ki kamuoyu yoklamalarında askerimize ve polisimize halkın güveni yüksektir” dedi.

cb-eroglu-pgm-ziyaret-(1).jpg

cb-eroglu-pgm-ziyaret-(3).jpg

cb-eroglu-pgm-ziyaret-(5).jpg

cb-eroglu-pgm-ziyaret-(7).jpg