Gazimağusa ve Erülkü Süpermarket’te yaşanan hırsızlık ve Ercan Havaalanı Kavşağı’nda meydana gelen darp olaylarında toplam 8 kişi tutuklandı, 1 kişi de aranıyor.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Gazimağusa’da Çiğdem Sokak’ta tadilat halinde bulunan kapısız ikametgaha önceki gün giren ve Abdulkadir Kara’ya ait 2 adet spiral, 1 adet cep telefonu ve 1 çift ayakkabı çalan A.Y (E-40) aranıyor.

Öte yandan Ercan Havaalanı Kavşağı eski Lefkoşa anayolu içerisinde, aralarında bulunan anlaşmazlığı konuşmak amacıyla Rıdvan Çakmak ile bir araya gelen A.A (E-29), A.A (E-33 ) ve İ. B (E-37), çıkan tartışma sonucu Çakmak’ı ciddi şekilde darp ederek cep telefonunu çaldılar. Polis açıklamasına göre, dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olay neticesinde A.A (E-29), A.A (E-33 ) ve İ. B (E-37) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Bu arada Erülkü Süpermarket’te çalışan ve marketten aldıkları çeşitli ürünleri kasadan geçirmeyerek çaldıkları tespit edilen G. K (K-38), E. B (K-27), E. K (K-31), B. A (K-20 ) ve E. D (E-23) tutuklandı. 11 Haziran’da yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.