Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’da dün akşam saatlerinde dehşet dolu dakikalar yaşandı. Eşinin kendisine boşanma davası açmasını ve evden ayrılmasını içine sindiremeyen 35 yaşındaki Ramazan Yazgı, eşi Safiye Yazgı’yı kız kardeşinin evinde bulunduğu sırada bıçakladı. 

Sadece eşini bıçaklamakla da kalmayan Yazgı, yaşları 8 ile 5 olan Orhan ve Orhan isimli çocuklarını da bıçakladı.

Bıçağı gelişi güzel salladı

Gazimağusa’da Larnaka yolu üzerinde İlarma Süpermarket’in karşısındaki bir evde saat 18.30 sıralarında meydana gelen olay sonrasında Safiye Yazgı ile 8 ve 5 yaşındaki iki çocuk yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ramazan Yazgı kayıplara karıştı

Polisten alınan bilgiye göre, eşinin kendisine boşanma davası açmasına ve evden ayrılmasına sinirlenen Ramazan Yazgı dün akşam, 15 Ağustos Bulvarı üzerinde bulunan Safiye Yazgı’nın kız kardeşinin evine gitti.

Burada misafirlikte bulunan eşi Safiye Yazgı ile tartışan Ramazan yazgı, elindeki ekmek bıçağını gelişi güzel sallamaya başladı.

Ramazan Yazgı, eşi Safiye Yazgı’yı  sol sırt kısmından, 8 yaşındaki oğlunu sol göğüs ve sağ karın kısmından, 5 yaşındaki diğer oğlunu ise sol omuz kısmından bıçakladı.

Arbede sırasında yere düşen 3 yaşındaki oğlu da başından hafif şekilde yaralandı.  

Her yerde aranıyor

Bölgede hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan olaydan sonra anne ve çocuklar hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.

Olaydan sonra kaçan Ramazan Yazgı ise polis ekiplerince her yerde aranıyor. Eşinin kendisine açtığı boşanma davasını kabullenemeyen Ramazan Yazgı’nın 3 gün önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. 

Yetkililerden, hastanede gerekli tetkikleri yapılan anne ve çocukların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.