Bursa'da gözlerinin önünde kaza geçiren eşini kaybeden kadın, kazayı hiç unutamadığını ve adalet istediklerini söyledi. Kaza anı ve yeni evli çiftin görüntüleri ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Hakan Bozkurt, eşi Nagihan Topal Bozkurt ile birlikte 18 Haziran'da saat 07.00 sıralarında işe gitmek için Tuna Mahallesi'ndeki evinden çıkıp Yeni Yalova yolu üzerindeki otobüs durağında gitti. Eşini yolun karşısındaki durağa bırakan Bozkurt, otobüs beklemeye başladı. Geçen yıl 16 Haziran'da evlenen Bozkurt'un yanına yaklaşan bir araç, adres sorduktan sonra yoluna devam etti. 200 metre sonra geri manevra yapan araç durakta otobüs bekleyen Hakan Bozkurt'a çarptı. 7 aylık hamile eşinin gözleri önünde yaralanan Hakan Bozkurt, olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Genç adam Devlet Hastanesi'nde 2 gün süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Hakan Bozkurt'un ölümü eşi ve ailesini yasa boğdu.

GENÇ KADIN KONUŞTU

Olayı anlatan genç kadın, "Sabah her zaman olduğu gibi işe gidiyorduk. Ben karşı yöndeki durağa geçtim. O da her zaman üst geçidin altındaki durakta bekliyordu. Karşılıklı birbirimizi kontrol ederiz. İlk olarak otobüse o biniyordu. O sırada bir beyaz minibüsün durağa geldiğini gördüm. Her zaman orada olan bir servis değildi. İleride ışıklardan geri döndü. Üst geçidin ayağına denk geldiği için eşimi tam göremedim. İleriye gidip, tekrar geri geldi. Sonra bir ses duydum. Kafamı uzattığımda eşimin omuzları görünüyordu. Karşıya koşarken ambulansı aradım. Allah'tan yollar boştu. Etrafa bakmadan karşıya geçtim. Eşimin yerde yattığını ve kan aktığını gördüm. 10 dakika içerisinde ambulans geldi. Ambulans geldikten sonra ilk müdahale yapıldı. 2 gün yoğun bakımda kaldır, kurtaramadık" dedi.

"O AN HİÇ AKLIMDAN GİTMİYOR"

Kaza anını aklından çıkaramadığını dile getiren Bozkurt, "Kaza, gözlerimin önünde oldu. O an hiç aklımdan gitmiyor. 7 aylık hamileydim. Şimdi çocuğum dünyaya geldi. Bunu yapanlar şuursuzca dışarıda geziyor. Kasıtlı olup olmadığını önemi yok. Neticede bir can kaybı var. Dışarıda elinizi kolunuzu sallayarak geziyorsunuz. Bu konuda adalet istiyoruz. Devletimiz yanımızda olacaktır. Çocuğum Zeynep Ezel'i yetim bırakan insanın ceza çekmesi adına hak neyse verilecektir" diye konuştu.

BABA BOZKURT: "OĞLUM ÖLDÜRÜLDÜ"

Oğlunun ölümünde kasıt olduğunu ileri süren baba Şevket Bozkurt ise "Araç süratle oğluma çarptı. Oğlum 11 metre sürüklendi. Aşağıya baktığında sürücü aracı ileri çekmeye çalıştı. Benim oğlum öldürüldü. Bunun kazayla bir ilgisi yok. Adalet önünde ben bu şahıstan hesap soracağım. Olayın bilinçli olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, yeni evli çifti ayıran kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Hakan Bozkurt, eşi Nagihan Topal Bozkurt'la Yeni Yalova yoluna çıkıyor. Ardından Nagihan Topal Bozkurt, yolun karşısındaki, Hakan ise kendi istikametindeki durağa geçiyor. Bir süre sonra gelen minibüs, geri geri gelerek, şoför ve Bozkurt yaklaşık 1 dakika konuşuyor. Minibüs ileriye gidip, tekrar geriye gelirken Bozkur'u altına aldığı görülüyor. Kazanın ardından yolun karşısında bulunan Nagihan Topal Bozkurt, koşarak yaralı eşinin yanına geliyor.

Eşini gözlerinin önünde kaybetti!

Eşini gözlerinin önünde kaybetti!

Eşini gözlerinin önünde kaybetti!

Eşini gözlerinin önünde kaybetti!