Kendisinden boşanmak isteyen kocasının, komşu kadınla ilişki kaydını bulan eş 250 bin TL tazminat istedi.

İzmir Buca'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası emekli memur M.S. (52) 4 ay önce eşi Z.S.'den boşanmak istedi. Eşi ve çocuklarına nafaka ödemeyi kabul ettiğini, birikimleriyle aldığı tek evini de onlara bırakacağını söyledi. Kocasının açtığı boşanma davasına anlam veremeyen Z.S., mahkemede 'Eşimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum"dedi. 

BİLGİSAYARDAKİ DOSYA 

Eşi evi terk ettikten sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya devam eden Z.S., kız kardeşiyle bilgisayar üzerinden görüşürken bir dosya içinde video kaydı buldu. Z.S. videoda kendisinden ayrılmak isteyen kocasının kendi evlerinde başka bir kadınla birlikte olduğunu görünce şoke oldu. 

KARŞI BOŞANMA DAVASI 

Z.S., kocasıyla birlikte olan kadının kendileriyle aynı sitede oturan ve eşi şehir dışında çalışan komşuları A.T. olduğunu fark etti. Kocasının kendisinden boşanmak istemesinin nedeninin yaşadığı yasak aşk olduğunu anlayan kadın görüntüyü kayıt altına aldı. Karşı boşanma davası açan kadın, hem eşinden boşanmak istediğini hem de eşinin 250 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemeye mahkum edilmesini istedi.