Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir şahıs, 1 yıl önce ayrıldığı eski karısı ve kayın pederini pompalı tüfekle öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 10.00 sıralarında yaşandı. Derya Ülker ve babası İsmail Ülker 233 Sokak üzerinde bulunan evlerinden çıkarken, Derya Ülker'in 1 yıl önce ayrıldığı eski eşi Halil Ö. tarafından pompalı tüfek ile vuruldular. Baba İsmail Ülker (65) olay yerinde can verirken, ağır yaralanan Derya Ülker (38) ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Derya Ülker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Cinayeti işleyen eski koca Halil Ö., emniyet güçleri tarafından, olayın ardından ikamet ettiği evinde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlıya emniyet güçleri eşliğinde olay yerine getirildikten sonra savcılık denetiminde çelik yelek giydirilerek tatbikat yaptırıldı. Halil Ö.'nün, cinayeti işlemeden önce olay yerine içerisinde pompalı tüfeği bulunan 45 NJ 064 plakalı otomobile gelerek eski eşinin çıkmasını beklediği ve çıkışın gerçekleştiği anda da saldırıya geçtiği öğrenildi.

Halil Ö. ile Derya Ülker'in İrem (16) ve İlayda (11) isminde 2 kızları olduğu ve annesinde ikamet ettiği, eşlerin 1 yıl önce Halil Ö.'nün başka biriyle ilişki yaşadığı öne sürülerek ayrıldıkları bildirildi.

Eski koca dehşeti: 2 ölü

Eski koca dehşeti: 2 ölü

Eski koca dehşeti: 2 ölü

Eski koca dehşeti: 2 ölü